DJI_0613

SATUMEREN KENNEL

12.12

 

Meri kävi Messarissa, tällä kertaa ei suurempaa menestystä, Meri oli kyllä kunnossa ( 2 krt ERI ), mutta kun ne tuomarit...

 

4.12

 

Kinkkukisat onnistuivat Sinin osalta yli odotusten ( 2krt 120 min ),koska keli oli huono. Palasimme kuitenkin kotiin kinkku takakontissa, ensi syksynä sitten sulan ykkösiä jahtaamaan.

 

28.11

 

Kennelissä ei ole tapahtunut mitään erityistä mainittavaa, ilmoitimme Merin Susirajan pamaukseen, mutta tuli niin kova pakkanen, että jouduimme perumaan osallistumisen, lauantaina 4.12 olemme ilmoittaneet Sinin Tohmäjärven Kaurilan Erän kinkkukisoihin.

Jos hyviä kelejä vielä tulee, niin testaamme Merin nykykunnon jossain kokeessa, astutamme Merin joka tapauksessa seuraavaan juoksuun tammi-helmkuun vaihteessa, urosta ei ole vielä päätetty, mutta eiköhän sekin jouluun mennessä selviä.

 

2.10

 

Meri kävi piirin kansinnassa, kokoontuminen oli Heinävaarassa Kennelmiesten majalla, maastoksi tuli Kiimasuo Tuupovaarassa.

Eka erä: Haku 22 min, näkölähtö, 11 min hyvää ajoa, sitten jänis meni kylätielle missä Meri ajoi sitä n. 500 m, jonka jälkeen mystinen katoaminen, Meri palasi sieltä ajon toiseen laitaan, antoi siellä vähän ääntä ja jäi sinne hakemaan, kun jänistä ei löytynyt, niin Meri alkoi etsiä uutta, mutta aika loppui kesken.

Toka erä: Haku 42 min, jänis pääsi lähtemään selän takaa, alussa hieman pätkimällä, mutta sitten n. kilometri valtion tielle, missä tuli melkein tunnin hukka, siirryimme tielle, missä Tuupovaaran leijonat olivat laittamassa aurausviitttoja, lopulta siirryimme koko ryhmä sinne tielle ja osa porukkaaa alkoi jo olla sitä mieltä, että Meri ajoi ilvestä, opas lähti katselemaan, josko ilvestä löytyisi puusta, mutta lopulta Meri löysi jäniksen tien penkalta ihan ryhmän vierestä ja jänis sai taas kyytiä, jänis tuli heti uudestaan tielle ja sitten palasi lähtöpaikalleen, sitten taas takaisin samalle tielle missä paikallinen maanviljelijä oli jo ajanut lietettä pellolle ja haju oli sen mukainen, Meri löysi kuitenkin lyhyen hukan jälkeen jäniksen, mutta erä loppui ja Meri pti ottaa ajosta kiinni. ajoa tuli yht. 58 min ja kok.pisteet yht. 44, 38.

Haku 10/10 Hauuku 7,5/7 Into 5/5 Ajotaito 1/3

Sija 6/11

Päivän päätteeksi huomasimme kotona, että Merin nahassa oli viisi reikää eripuolellla kehoa, se saattoi myös vaikuttaa ajoon.

 

7.8

 

MERIN esiintyminen Druskininkaissa ( Liettuan ja Valko-Venäjän rajan pinnassa ) toi kahtena päivänä ( 6.8-7.8 kv näyttelyt ) täyden potin, Liettuan muotovalion ja kansainvälinen muotovalion ( CIB ) tittelit.

Erittäin rankka reissu niin koiralle kuin esittäjilleenkin, olimme kuin hornan kattilassa, elohopea oli jatkuvasti yli 30:nen,menimme ensin autolla Helsinkiin, alla matkanjärjestäjän ohjelmalinkki. yöllä bussissa nukkumisesta ei voinut kuin haaveilla. Kyllä sitä nyt osaa paremmin arvostaa ulkomailla käyviä näyttelymatkaajia, jokainen voi tietysti kysyä itseltään, onko tuossa mitään järkeä...TOTTA KAI ON!!!matkailu avartaa.

 

ps. galleriassa kuvia

 

25.7

 

Uuraisten ajokoirien näyttelyssä 25.7 kennelin kaikki kolme kasvattia NEMO, SALAMA ja SISU saivat laatuarvosteluna HYVÄ:n, tuomarina toimi Matti Palojärvi, syksyllä vaan sitten tulevia ajokuninkaita treenaamaan.

 

5.6

 

Tallinnan näyttelyssä sää oli aurinkoinen, mutta se ei kuitenkaan siivittänyt MERIÄ voittoon, vaan ainoastaan kolmas ja viimeinen sija parasnarttu kehässä ERI/PN3, Pirttirinteen Urin jälkeläiset jyräsivät Merin, eli Oinosen Heidin Pokon Pippuri  voitti Ropin ja toiseksi tuli Arvo Kilpeläisen Lippe, tuomari vaihtui kolme kertaa, alkuperäinen tuomari oli Massimiliano Mannucci Italiasta, katalogissa luki Ove Germundsson Ruotsista, luulimme koko ajan että se tuomari oli juuri tuo Ove Germundsson ja nimen perusteella oletimme mieheksi, liekö se Ove mies sitten ollutkin, mutta  lopullisena tuomarina toimi Jelena Kruus Virosta, huomasimme sen  vasta kotona kun tutkimme arvostelupöytäkirjaa, että silleen...kts linkit sivulta "näyttelyt"  ko. tuomari on dalmatiankoirayhdistyksen perustajajäsen Virossa.

 

30.5

 

Joensuun näyttelyssä Meri oli 29.5 lauantaina PN4 ja   30.5 sunnuntaina PN2 ja sai varaCACIBin.

Kellolan Naku sai lauantaina varaSERTin ja sunnuntaina SERT+ROP+CACIB, onnittelut Oivalle ja Veli Mikkoselle perheineen ( kuvia Galleriassa ), händlerinä oli Suvi Vilokkinen.

 

4.5

 

SININ PENNUT syntyivät 3-4.5 ja ovat luovutusiässä juhannusviikolla.

 

Tallinnan näyttelyyn 5.6.2010

" kehä 11 " 6 koiraa

 

Joensuun näyttelyt Tallinnan näytttelyt King Tours matka Heinävaara, Joensuu Kaurila Helsinki Winner Voittaja 2010

Kelaa tästä nuolesta alaspäin...

" vieritä hiirellä "