SATUMEREN KENNEL

16.4

Kiteen ryhmänäyttelyssä tuli käytyä ( 25 suomenajokoiraa ), Perttu esitti siellä Melissan, edellisessä Joensuun näyttelyssä Melissa oli laihassa kunnossa, muutenkin siro koiruus, tankattiin lisää ja tulosta tuli heti, ei ollut serti kaukana, mutta kolmas varaserti tuli kuitenkin, ei jäänyt harmittamaan kun 6 v. käyttövalio Kaikuvan Ulpu, omistaja Jaana Rönkkö Iisalmelta, tuli kaksoisvalioksi, onnittelut!
ROP meni Groheia's Pilille, omistajat Sysiä Tarja ja Petri Niemiseltä, 3 kertaa näytetty, kaksi ROP ja yksi varaserti, hyvin on mennyt, onnittelut myös sinne!
Kuvia etusivulla ja linkki tuloksiin.

22.3

Kylläpä nämä päivitykset tulee harvakseen, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
Metsässä käytiin aikalailla kauden loppuun saakka, Melissan ajot pitenivät jo liiankin pitkiksi, vaikka lunta oli paljon, ei näyttänyt väsymisen merkkejä, pahimmillaan iltayöstä täytyi hakea metsästä, sirorakenteinen koiruus näköjään pystyi liikkumaan paksussa lumessakin kohtalaisesti, ei jäänyt reppuun laitettavaa tuolta Heinäveden reissulta, ajoja kyllä saatiin, muttei jaksettu passata tarpeeksi, kiva reissu joka tapauksessa ja kiitos siitä järjestävälle seuralle ja erityiskiitos vielä Timo Hottiselle kestitsemisestä, samoin Susannalle!
Näyttelyssäkin on käyty, meidän omaan kaksipäiväiseen WinterKareliaan tuli osallistuttua, Madonna pärjäsi parhaiten RYP2, Niko ROP Veteraani, Remu sai ensimmäisen SERTinsä ja molempina päivinä ROP kasvattaja ( linkit tuloksiin yllä ), onnittelut kasvattien omistajille ja ylim. esittäjille, Elina Alaselle ja Jenni Eskeliselle.
Tulevaisuudesta sen verran, että Melissan kanssa käydään muutamassa näyttelyssä ja odotellaan kiltisti elokuun 20 pv.

4.1

Hyvää alkanutta vuotta, eipä ole tarvinnut metsään mennä, lunta on tullut ihan riittävästi ja tuulta sekä pakkastakin on riittänyt, mutta huomenna lähden Heinävedelle kutsuttuna perinteikkäälle paikallisen seuran järjestämälle metsästyspäivälle.
Dreeveriä ei varmaan tarvii muuhun kuin korkeintaan maskotiksi, onneksi on nuo gps paikantimet, muutenhan sitä ei nää lumen seasta, tulee vaan sellainen uintiura hankeen.
Loppuvuodesta ammuin vielä ensimmäiset ja samalla viimeiset kaksi jänistä nuorimmalle ajokoiralle ( 1v 8 kk ) Melissalle ja kaveri ampui vielä yhden, kuulin näistä vuoden vaihteen sään muutoksista ja päätin että nyt ammutaan syksyn treenijänikset kun ilveksiäkin oli nähty alueella ja koirien liikkuminen vaikeutuu olennaisesti, oli myös pientä kiinnostusta havaittavissa sorkkaeläimiin, niin samalla tuli Melissalle selväksi millaista riistaa se isäntä haluaa.
Toivottavasti hyviäkin kelejä riittää vielä parin kuun ajan.