DJI_0613

SATUMEREN KENNEL

18.11.2020

 

Hei vaan kaikille, päivitykset on taas jääneet, mutta toisaalta ei ole ollut mitään elämää suurempaa kerrottaa.

Aikalailla toistoa viime syksystä metsähommissa, näyttelyissä ei olla käyty koronan takia, koirat ovat pääsääntöisesti hyvässä kunnossa, nenäpunkki on vaivannut ja olemme eilen antaneet lääkkeet kaikille koirille siihen tautiin, toivottavasti se tulee näkymään tasaisempina suorituksina metsässä, jäniskanta on ollut hyvä.

Joulua kohti toistaiseksi hyvin mielin, toivottavasti korona ei pääse myllertämään  valtoimenaan ja pilaa loppuvuotta.

 

18.8

 

Kävimme viime viikonloppuna Enossa KIlvan tukinäyttelyssä, tuomarina oli Marjo Nygård.

Tavoitteena oli tietysti serti niin nartuissa kuin uroksissa, mutta ihan siihen asti emme päässeet, vaikka mukana olikin 5 sisarusta.

Remu VARASERT PU3, DANI PU4, MELISSA PN4, SABINA ERI/SA JA AJO EH.

Lisäksi tuli kasvattaja BIS1.

Kaunis ilma ja paljon tuttuja, mikäs siellä oli päivää vietellä, makkaramyyjien maskit muistuttivat koronasta, muuten se ei ollut varmaan kenelläkään mielessä.

Oheisessa linkissä tulokset, onnittelut pärjänneille.

Kiitokset koko Satumeren poppoolle!

 

22.4

 

Melissan isä, Jänispolun Haku, "Tiki", lähetettiin koirien taivaaseen 20.4, vanhuus vei hänestä elämiseen tarvittavat voimat.

Olen kiitollinen Jarille, että sain mahdollisuuden käydä hänen vieraanaan viime syksynä Mustakorven/Kuikkalampien maastoissa.

Samalla pääsin kuuntelemaan myös Melissan isää, Tikiä, kävi heti selväksi, että tämä koira osaa ihan oikeesti ajaa jänistä, se ei niinkään näkynyt tilastollisesti Kennelliiton sivuilta, mutta kun sen kuuli itse metsässä, ei siitä jäänyt epäselvää, varmaa työskentelyä, hyvä haukku vielä vaikka ikääkin jo oli, Jari kertoi äänen olleen vielä parempi nuoruusvuosina ja sen voin kyllä uskoa.

Hieno koira, ajoi vielä syksyllä kovia ajoja, joten en olis uskonut, että se jäi viimeiseksi syksyksi, mutta onneksi Tiki jatkaa elämäänsä Mirandan pentueessa, pojat ovat jo näyttäneet, että jotain ajogeenejä on ainakin tarttunut niihin, toivottavasti saadaan hienojen ajojen myötä muistella Tikiä ensi syksyn nuotioilla yhdessä, onhan se raskasta luopua hyvästä koirasta ja ystävästä vaikka pennun saatuaan jo tietää, että se on edessä, hyvää matkaa Tiki sinne jonnekin, valkoiset pilvet kuljettavat sinua, Jarin lähettämistä kuvista näkyi, että olit jo muuttumassa pilveksi pilvien joukkoon.

Osanottoni koko perheelle, elämä voittaa aina.

 

21.4

 

Olen lukenut netissä kirjoituksia siitä, että EU saattaa kieltää metsästyksen kokonaan EU:n alueella tänä vuonna pandemian vuoksi.

Se olisi kova päätös ja tulee ihan puun takaa, syistä en tiedä enkä sitä toteutuuko se edes, mutta täytyy seurata huolestuneena mitä tulee tapahtumaan, toivottavasti saa edes treenata koiria.

 

3.4

 

Kärvistellään kotosalla eristyksessä Koronalta, kaupassa käydään silloin tällöin ja hoidellaan koiria, onneksi ne ei tajua tätä vakavaa tilannetta, vaan ottavat nyt kaikki irti omistajan lisääntyneestä huolenpidosta.

Onneksi somettamalla on saanut apua ahdistukseensa, aika harva tästä osaa enää nauttia, on kestänyt jo niin pitkään ja alkaa olla hyvät katsomattomat elokuvat vähissä.

Kaikille koiraihmisille jaksamisia kotosalla, pitäkää itsenne jotenkin virkeinä ettei pääse virukset iskee niin helposti.

 

22.3

 

Hyvää sunnuntaiehtoota, sain viestin Enon näyttelyn järjestäjiltä, että ovatkin maksamassa takaisin suurimman osan( 25€) näyttelymaksusta, hieno homma, kiitos jo etukäteen, olin itsekin sitä mieltä, että olisi hyvä jos niin tekisivät, ottaisivat vain kulut pois ja loput takaisin.

 

16.3

 

Hei vaan kaikille vierailijoille, olen päivittämässä sivuja uuteen versioon, joten se saattaa aiheuttaa väliaikaisesti ongelmia sivujen näkyvyydessä, tämä on ollut suunnitelmissa jo pidemmän aikaa, mutta nyt sen teen kun tuo koronavirus jyllää ja kausikin on loppunut.

 

7.1

 

Tervetuloa Satumeren kennelin kotisivuille, uusi vuosikymmen on alkanut, mitä se tuo tullessaan kennelimme näkökulmasta, jää nähtävästi, mutta päivitämme sivujamme silloin kun olemme saaneet aikaiseksi jotain merkittävää, toisaalta pyrimme kerran kuussa päivittämään sivut vaikkei mitään sellaista olisi tapahtunutkaan, toivomme kaikille seuraajillemme antoisia hetkiä yhteisen harrastuksemme parissa!

-596421201264189BF (1) IMG-20200209-WA0031 20151231_135814 Tuuli 11 v.

Melissa Juhan sekä Juhon seurassa

Tuuli 11v. koronanokosilla

Tiki R.I.P Eno, tulokset Elina ja Perttu Perttu ja Dani

Perttu ja Dani Enon näyttelyssä

Elina ja Remu PU3

Perttu ja Dani PU4

Enon näyttely